30 October 2010

.::2 Hari Bersama Arul, Wan n Wan, Mas::.

semalam sekali lagi kuar dengan arul,wan n wan, mas..dri petang sampai la ke malam..huhu..
destinasi awal..g giant nk beli brg..cri pnye cri brg xjmp...
tbe2 arul plan last minutes g mines kt serdang..
so after giant ke serdang plak ye..
giant kt nilai..xke melencong ke tempat lain tu..huhu..
then smpai serdang aq n mas round2 sendri..aq mncri beg n kasut..tu matlamat ntok kuar semalam..
coz aq bukan kaki shopping..if skali da beli baik beli bnde yg lain..
so lain kali xyah beli lg da..huhu..
at least pencarian mndtgkan hasil..
aq jmp beg n kasut yg aq rse ok..:P
tapi duit aq kuar..tu se nak nangis tapi ku tahan kan jek..
hahah..after that dlm kol 8 smpai kol n kol 9lbh kuar blik..
makan kt tempat yang arul recommend kn kt ampangan..
so sblom g ampangan singgah jusco sebab dak2 ni nak main bowling..
aq n mas xjoin..sebab kami mau karok g tmpat karok k..huhu..
after that dlm kol 11 lbh baru ke ampangan..
time turun bukit yg kt seremban tu tbe2 nampak sirent polis..
ingat kan ade roadblock..
tp excident upenye..kreta terbalik woo...dahsyat gak la..divider pon tertanggal..nampak sgt kreta tu hilang kawalan sebelom terbalik..dahsyat2...so truskan perjalanan ke ampangan..
sampai ampangan dok tggu makanan yg arul order..
die pesan...."ape yang arul order korang kena makan taw!.."
aq dengan muka tertanye2 bertanye sendirian..
apekah yang diorder arul??haha..agak lame la tunggu..perut tol2 lapar..
bila order da smpai hah amik kau...makanan bermacam2..
nak taw ape??4keping nughet,1 hotdg, sekeping burger ayam,kentang,kacang manis, roti digoreng dengan telur, sehelai daun salad,sepotong timun..kuah die adelah sos n mayonis..banyak x??giler banyak n tu sume ntok harga rm7.70..
time nak habiskan semalam tercungap2 jugak la..lambat giler abis..hahah..penuh perot eden ni hah..
tapi pape pon kenyang tahan gaban..puas hati la juga..huhu..
after that balik kolej kol 1 lbh..
tu kisah semalam..setelah 2hari menghabiskan masa bersama mereka..
tq bawa aq jalan2..tq buat aq ketawa..tq kt arul sbb tunjuk tempat2 best nk crik makanan..huhu..sem depan bwk la lg..4 sure aq n mas nak join..kan mas..haha.. 

Empunya Story:

8 comments:

Azuan said...

berjalan-jalan memang seronok..hohoo

JaZMin said...

bestnyaa!!

Sweet Cleopatra said...

azuan..taw xpe..seronok sangat dapat berjalan dengan kawan2..^_^

Sweet Cleopatra said...

min..best...tu la kalau min n laina xbalik awl kn ley join...:)

Sweet Cleopatra said...
This comment has been removed by the author.
cancerGreen said...

hehe..memang la best, heaven la sebab dok dalam keta ja saya tidoq, tau2 dah sampai pastu perot pasti lapar selapar nya!haha:D
tp yg dekat ampangan tu mmg terbaiklah!jadi mat salih mkn segala western food yg ada dlm 1 pinggan..penoh sampai x muat pinggan apatah lagi mulut..haha:D

cancerGreen said...

tambah lagi..gila selekeh p mines dengan hanya memakai t-shirt + seluar sukan yg gelebeh walaupon bersaiz S + selipar yg elok sikit ja dari selipar jepon!pastu pusing2 1 mines, masuk setiap kedai kasut dan beg + ulang2 lalu kat kawasan sama berkali-kali!thanks alot to encik hazwan, encik shafuan dan encik azrul..kalau sy x kawin lps ni siap korang!hahaha..:D gaya paling selekeh tapi mcm cool jugak kan:D boleh amalkan lagi nih!haha~~

Sweet Cleopatra said...

atik..hahah..xpe kenangan sebelom cuti..sekali sekala kn..ape adehal kuar p pkai track suit jek..hihih..*ayt konon2 kejam sebb diri pkai jeans time tu..:P
cian kamu ikt sy p kuar msuk kedai beg n kasut..tq..sem depan sy blanje ice klim..hahah..:P
yg kt ampangn mmg best..terbaik la..first time sy mkn mknn western sebnyk tu dl stu pggan..n abis k..haha:P

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers