04 March 2010

.::MARA!!!!!!!!::.



salam hye my dear bloggy..
skrg ni dkat2 nk kol 12.30 a.m... n rite now aq still xdpat mlelapkn n mlenakan diri ntok sleeping beauty lg.. aq still trpk n brpk.. xley nk stop trpk n brpk.. aq dpt one news.. agk important 2 me as student... brite tu aq dpt tau dari dak cik eka.. die msj aq.. die kate........................... - - - - - - - - - - - "MARA xde peruntukan ntok student.. goverment xbg pruntukan.." - - - - - - - - - - YA ALLAH.. se pns jek..da la bahang siang smpai ke malam trase.. dgr brite ni lg bhang tu mmbara.. but btol ke cm2.. arg......jgn la mndera student cmni.. mne nk dpt wet elaun klo MARA xbg.. kn da sign agreement 4 3 year study.. ttbe jd cmni ape kes.. knp ttbe gni lak jd nye..aiyooo.....
maybe sbb tu kot smpai skrg wet xmsok2 dlm bank lg.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... sedih.. cmne nk survive hdop kt kolj tnpe bantuan dri MARA tiap2 bulan????



nukilan:

3 comments:

lalaSILENT said...

kak echa. mana eka dapat berita tu? hmm. sebab kawan laina mara gak. tapi dia daripada kolej lain. dah msuk dah mara semalam. tak tahu la mana 1 betul. kalau betul mara tak de peruntukkan, dia patut bagi notis kat kitorang supaya kitorang ley prepare ape yang patut. tak ley buat macam nie. tak tahu nak cakap ape:)

PrincessKawaii said...

betul ke cam tu?
kitorg yg blajar kat KPTMKL, br je dpt elaun MARA smlm..
plus smlm MARA mskkan 3630 lagi..
630 tu mcm biasa la duit elaun..
yg 3k tu rasanye duit yurn kot..
sbar la er..
maybe tak lama lagi msk la kot..
kalo tak msk2 gak, try kol MARA and tnye nape tak msk2 lagi elaun..

Sweet Cleopatra said...

lalasilent=>>eka dpt brite tu dri nawal..akk pon xtaw la dik oi..se seram kot klo xdpt..think positip maybe dpt lmbt kot..hihihi..

princessKawaii=>>yeke..maybe kolj ktowg late kot..xpe2 ni sbar mnnti..:P

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers