26 August 2010

.::Calon Imam Muda::.

assalammualaikum..dah beberapa hari xupdate blog ni kan..semuanya kerana " MR.A "..maklumlah..isnin depan dah kena submit mr.a ni kan..so topik petang ini adalah..aq nak buat banner ntok promote imam muda..tapi aiseh..ape leh buat..budget xcukup la plak..so aq promote dalam ni jek la..haha...

2hari yang lalu..aq adela ym dengan membe aq sorang ni..membe dari sekolah rendah tu..huhu..jarang kot ym ngn dia..juz haritu pon secara kebetulan..so ym la kitorg..soklan yang dia tnye aq time ym+webcam adelah..

aphal: ecah..
aq: yup..ape dia??
aphal: aq ensem x??
aq: hahah..ko ym ni nak tanya ko ensem jek ke??hahha

tu dialog singkat aq dpt tulis..time tu aq rse ape kena mmbe aq ni..demam barang kali..haha..aq pon ckp la die ensem..nk jge hati mmbe beb..:P..then ym ngn dia ade la setengah jam..penat aq senyum..sbb hepi la dpt jmp mmbe lame even xjmp f2f..then atas permintaan dia yang suruh aq senyum..haha..comel kot aq senyum..(masuk bakul angkat sendiri..)klakar kot..huhu..then kt fb die..die p tulis status " AQ ENSEM X"..aq n mmbe2 yang lain ape lg...jom rosak kn wall die dengan comment2..haha..that y la entry kali ni muncul..

entry ntok mempromote imam muda yang mencari pasangan khidupan..haha..dorang yang mintak aq promote..so jangan dilepaskan peluang..tolong mnolong amalan yang mulia..haha..


ok ada dua calon imam muda jek..calon pertama name faiq..umur dia 21..orang nye baik..name pon calon imam muda kan..haha..still study..bukan calang2 lorh org nye..sekarang dengar cite die ambil advance diploma..dekat mana xsempat plak la aq nk menginterview..haha..tagline dia "SAYA MACHO X"..

ok calon yang kedua adalah aphal musyfiqi..hah unik kn nama die..sape2 yang taw apa maksud nama dia tu tolong lah gtaw k..sebab nya dia pon mencari makna nama dia..hihi..umur pon baru 21..orang nya manis..baru graduate kalau xsilap aq la..and now working..tagline dia "AQ HENSEM X"..

calon2 imam muda ni still single..so tu pasal aq promote..ahhaha..bak kata calon kedua..dia xnak cari awek..dia nak cari isteri..huhu...mendalam tu..tapi yang pasti nya mereka berdua ni dijamin setia, jujur, bertanggungjawab orangnya..

huhu..ok la..sampai sini jek ape yang dapat aq merepek meraban dipetang hari..nak p mandi jap..sebab sat lg aq n mmbe class aq nak p carik juadah berbuka puasa untuk hari ini..so selamat membaca..n post ini hanya gurauan semata2 untuk kedua2 calon..jangan marah ye..huhu..
SELAMAT BERBUKA PUASA....


nukilan:

2 comments:

cancerGreen said...

wah...deme bayar bape kt kamu servis wat promotion ni??hehe:D

Sweet Cleopatra said...

hahah..sy xmnta byaran..kn mmbe2..xde jd hal la..hahah..berkenan??hihi

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers