04 September 2010

.::Kisah ku::.

assalammualaikum..sekarang baru free nak update blog ni setelah dua assignment yang kena siapkan sebelum balik beraya telah complete..and dah anta pon..even banyak dugaan aq dapat time buat assignment tu..dengan lappy asyik buat hal jek..hang jek selalu..then bile save dalam pendrive xsemua masuk..g cc nak print tengok2 sparuh pages hilang..balik umah dengan harapan ade save dalam lappy..tp malang x berbau..kat lappy pon half page jek ade..mne yg lain?aq rase aq save..byk kali..aih...seb baik mdm baik aq minx anta lewat sehari..boleh la juga aq siap kan lagi enam task yang hilang ke alam mne ntah dalam lappy ni..:P

dalam diam tinggal berapa hari jek nak raya kan..dalam sepuluh malam terakhir ni banyak dugaan..xpe2..sabar2..ujian and dugaan jek tu..:)..raya oh raya..dah nak sampai kan..tapi kan..mak kate..

mak: akk balik bile??
aq: akk blik isnin ni mak..
mak: 6 aribulan ke??
aq: a'ah mak..kol 1.30..
mak: lar kenapa akk xbalik ari ahad jek??
aq: akk ada exam ari isnin tu mak..tu pasal xbalik ari ahad sok..
mak: owh yeke..habis exam pukol bape kak??
aq: pukol 11.30 pagi mak..

hah..11.30 pagi exam start..tiket bus seremban ke johor bahru pukol 1.30 petang ok..sangat2 kena rushing..Ya Allah..KAU permudahkan lah urusan ku pada hari isnin ni..amin..:))..mak kate xsempat kemas rumah..xsempat buat kuih raya and baju raya..huhu..camne ni??aq??perasaan aq??aq dah tau dah..sebab aq kan belom blik haruslah semua tu belom siap...hihi..cian mak abah..dah nak raya..tapi still berkerja lg..mak abah..xpe tunggu kepulangan akk k..t akk tolong mane yang patot..

Yang Berceloteh:

2 comments:

AiN5zOL said...

sbar ea kamu...
dugaan name nyer 2...
buln2 pose mcm nie
mmg pnuh ngan dugaan...:)

Sweet Cleopatra said...

hihi..
mmg pon..slah stu dugaan tu..
even nk blik jb td siang..pon ade dugaan time jwb exam sblom blik jB..:P

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers