07 September 2010

.::Kisah Ramadhan Ku::.

assalammualaikum..selamat malam bloggy..:P
actually aq da berada dekat dengan my famiy lorh..
semalam aq balik jb..agak tergesa2 la semalam sebab nye sebelom balik jb pagi tu aq ade exam kn..so redha jek ape yang bakal jd..se nye kena SE..sebab nye kesalahan kecil dalam design..tu pon aq perasan bile dah dalam perjalanan ke terminal..peh sedih sangat2..:(

ok la..bak kata member aq..jangan dok fikir sangat..past is past..dont looking back again..so hurm entah la kan..hihi..hati tetap kecewa la..pape pon sekarang da sampai jb..line broadband kt cni lak xclear..xtaw la hambe kenapa xclear..maybe sbb aq da late byr bbrapa hari kot..huhu..nak cite banyak sangat benda yang terjadi sepanjang bulan ramadhan ni..

salah satunya tentang berbuka puase bersama rakan2 tercinta..berbuka dengan dak2 class batch aq..pejam celik pejam celik da nak 3tahun aq study kt kolej...so sbelom nak berakhir n berpisah ni..kami sume decide berbuka bersama..sangat2 best..akan dirindui saat2 camtu..:)

fisrst berbuka time awal2 puase..theeban ajak berbuka kat mcd..tp yang lain nak buka kt kfc..so berbuka la di kfc..if xsemua budak HND join that time..it really nice..coz theeban ni bkn islam..dia india..so nampak la kami semua ni satu malaysia kan..haha..tapi kecian kat theeban..lbh kurang seminggu yang lepas..die excident..dia jadi mangsa langgar lari oleh makhluk yang xbertanggungjawab..kecederaan dia agak teruk..n menurut kata doktor..die perlu rehat lama..n sem ni die terpaksa exstand class n maybe sem depan jgk..tu xsure la..theeban...hope u cepat sembuh la ye..we all miss u..





ok second berbuka puase plak kat chicken chop serdang..ni cadangan arul..memang trbaik la..sedap gak makan kt sne..kenyang sangat2..akan diingati saat2 indah that night..time tu ari ahad..kelmarin la kire nya..hihi..blik sesat..sebab trpisah dari membe yang lain..time sesat aq, mas n eka jek..naik keta eka..so kami pon mencari jalan balik sendiri..sok nak exam ni..tapi sesat plak..haha..sebelom kol 12 baru sampai..mak aih letih sgt..tapi fun n terbaik dari ladang la malam tu..hihi..:P

meh layan pic..^_^









ni aksi aq n mas yang xreti makan ala western..:P




perbincangan 1..

perbincangan 2..

antara dak2 HND batch aq..

ok la..aq nak sambung buat kuih jap..t aq sambung lagi crita ok..ade lagi yang nak di story kn kt cni..^_^


Yang suka berceloteh:

2 comments:

JaZMin said...

akkkaakkkk!! selamat hariu raayyyeeee!!!min mntak maaf salah slap min k..:)

Sweet Cleopatra said...

min..
Selamat Hari Raya Aidilfitri jgkk ye..akk pon minta maaf klo trsalah silap n kate n perbuatan k..^_^

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers