11 November 2010

.::Hati Ini Luka Lagi::.

aq berduka lagi hari ni..2 3 hari ni selalu sangat post aq tentang berduka kot..
sorry la kalau ade yang terbace blog ni n cakap aq ni bored ke ape ke..
aq xkesah..sebab nye aq jek yang tau kenapa aq camni..
ini blog aq..tempat aq lepaskan segala keluhan masalah or else..
janganlah pertikaikan kenapa aq berduka lara sepanjang masa..huhu
MyEm0.Com
aq memang tengah sedih dowh..xguna tipu diri sendiri..
aq da try (again n again) cuba buat yang terbaik untuk melupakan benda tu..
tapi semua xmenjadi..semua nya aq trasa xberguna lagi..
bak kate seorang teman ni mungkin dugaan untuk aq..
ye aq terima dugaan ini dengan sabar..
aq redha bukan nya aq xredha dengan apa yang berlaku..
tapi hati ini terluka n tiap saat seperti dipijak2..
iya..kalau la dalam post ni ley tunjuk betapa merintih nya aq, menangis nya aq seperti MyEm0.Comhujan lebat yang turun..pasti semua dapat melihatnya..
tapi post ini,diblog ini hanya ayat n kata² sahaja yang dpt aq luahkan..
maybe ia xdapat dirasai untuk si pembaca yang membaca..
itu pun kalau ada kan..huhu..

YA TUHAN..aq terasa bagaikan nak demam bila perasaan ni bersarang dihati..
memang dah demam pon..huuhu..ape ley buat kn..T_T
MyEm0.Com

4 comments:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

makan ubat cepat.. kalau x sihat g.. injection.. hee

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

line putih line hitam:
injection???owh it ok namo pon injection ni..hahah..:P

JaZMin said...

keep strong!

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

jazmin:
thankz dear...i will..:)

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers