18 February 2011

.::Love Story::.

ada satu story yang nak aq storykan..agak2 sape yang suka bace, silalah baca..sape yang xsuka..silalah jalan ke blog lain..haha..ptg ni cik ct nak bercerita ttg love story..kisah antara adam n hawa..kisah dimana di suatu malam hawa telah terlelap dibuai mimpi n adam still berjaga cm burung antu..huhu..kisah dimana si adam meluahkan perasaan pada sihawa menerusi SMS..

"kamu mesti da tertido kan..as usually kamu tinggalkan sy lg..tapi xpe kamu tetap sy syg...even kamu xpernah kate kamu cintakan sy..sy taw kamu xsedia lg..xpe sy ttp akan mnunggu kamu smpai kamu bersedia..kamu mesti tertanya kan knp sy suka kamu, cintakan kamu, rindukan kamu..always in every minutes, every second, every hours n everyday..tol x??even kamu pernah cerita ttg kisah2 kamu sbelum bertemu sy..tp smpai sekarang sy still nak juga kat kamu.."


"at first time bila dpt taw ttg kisah2 kamu, sy terkejot..n sy trdiam seketika..hati sy kecewa n trluka..tapi sy pk ape yg trjadi ade hikmahnya..setiap ape yg berlaku pd kamu msti dri ksilapan kamu yg dulu..sy pakse diri sy trima..pd mulanya sush ntok sy trima..tapi lama2 sy trima..krana sy betul2 mahukan kamu..pertama kali trpandang kamu sy suka..sy xtaw knp tp mata kamu redup membuat sesiapa yang melihat kamu pasti trtarik..bila mula kenal kamu sy taw kamu msti manja..n ternyata kamu mmg manja..even kamu sntiase xmngakui kamu manja..tp ketahui lah, nada suara kamu, layanan kamu, perwatakan kamu sememangnya manja.."


"seriously sy xtaw..knp sy boleh suka n cinta pd kamu..sbb kita xpernah bertentang mata..kita xpernah bercakap secara berdepan..selama ni teknologi yg menghubungkan kita..teknologi jd perhubungan antara kita tiap masa..sy kuat nangis..sume nye kerana kamu..even kamu da suh sy jgn mngis, tp sy xdpt kawal diri ntok mngis..ini kerana sy menangis sbb trlalu merindui kamu n mnyayangi kamu..cengeng kan sy..tp tu la diri sy..ape yg kamu lakukan sy dpt rase.."


"sy pjuk supaya sy akan mencintai kamu, n akhirnya sy bnr2 jatuh cinta pd kamu.sbb 2 lau kamu lain dengn sy, kamu layan orang lain sy sedih. sbb sy dah anggap kamu kekasih sy.cinta sy.nyawa sy.kamu lain dr pmpuan lain yg sy pnh knl, sy xtaw knp sy rse sy xnak sgt berjauhan dgn kamu mahupun khilangan kamu.sy xtaw nape.tapi sy ttp akan terus dan terus mnuggu kamu,ttp akn setiaa mncintai kamu walau apepun terjd.sy akan sntiase mohon pd TUHAN agar pintu hati kamu trbuka ntok menerima sy seadanya.sy taw, kamu mahukan yg terbaik dlm hdup kamu,even jodoh kamu sekalipun.kamu xksah spe2, aslkan ade krja tetap yg pnye masa depan tp blh bg jaminan hdup pd kamu.tol x?jgn tnye mane sy taw, sbb sy nakal croboh blog kamu.sy akn cbe jd sperti yg kamu mahukan.demi cinta sy pd kamu.kamu lau nak taw lagu ape yg sntiase sy dengar yg sy anggap sbg lagu kita adalah lagu jgn mngis syg.tiap kali rindukan kamu sy dgr lagu tu.."


"so, dgn cara tu, sy dpt thn airmata sy dr trus jatuh, tp sedih masih ada.hehe, mcm2 kn sy nie, yg bukan2 jek..hurm ntahlah kamu, sbnrnya kamu lom knl sy spnuhnya lg..bila sy dah terlalu mnyayangi seseorang, cmnilah sy.cm org giler pown ade..tulis krgn or puisi ntah ape2 pnjg2 cmni wat kamu semak jek kepala..wat ngntuk je bace pnjg2 cmni. sy bukan ape, time mcm ni kite msti ngah bersama, berbual2, bernyanyi, brgurau manje, tp skrg kamu dah tido melelh air liur basi smbil wat peta kt bntal, mke manja jek tdo, n sy plak xley tdo.pjam mate ingat kamu, tutup mate nampak kamu, 2 yg berceloteh tah ape2, tp hakikaktnya sy luahkan pd kamu isi hati sy.sy syg kamu, kamu lah nyawa sy slamenye.."

itulah kisah SMS dr si adam ntok si hawa pabila si hawa da tido..pnjg x msj nye..haha..agak2 korang ada x laki2 yg bersikap cam si adam dlm story ni..yg mnyayangi si hawa n trima si hawa seadanya??jgn xpercaya..manusia byk ragam nye..n laki2 sperti si adam dlm story ni mmg ada...

6 comments:

LainaSofia said...

sweeeeettttttnyaaaaaaaa ~~~

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

laina:
kan2..name pon love story..:Phihi

..Aku Sendiri.. said...

wah. kisah sapa nie bubu?? * sambil angkat angkat kening * ^^

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

eka:
kisah adam n hawa la..hahaha,,,:P

CGG said...

sooo shuwittt la dik:)

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

CGG:
hihihih..sweet kan kak..:)
cinta si adam ntok si hawa..:D

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers