16 February 2011

.::Together With My Girls::.

ok..like post b4..
i promise to story what activities i and my girls doing b4 semester break..
location kat Putrajaya..
aq, mas, eka n nawal..
pg2 da gerak ke Putrajaya..ntok buat some picnic yg xbpe sgt la..tp ley la..ada mkn2 ada tikar n lepak kat tepi tasik..
piknik la tu kan namanya..haha..











 ok gambar kat ats semua time perjalanan dalam kereta n time makan..
gmbar kt bawah plak after makan..snap snup time wif my girls..















ok tu kat tasik ape ntah kt PJ..lupa sudah..haha..skrg time kt alamanda ntok mghiburkan n menjahanamkan pitching..(^_^)v
























aksi lompat2 sudah bermula...yehaaaa...



















sgt best dapat kuar sama2 with my girls..
bila da abis segala dugaan ntok sem lepas baru la ley bersuka ria skejap kan..huhu..
btw..to all my girls thanks coz always with me..
naik sem nak wat lg kje giler..
tp lg best if ramai..
ajak stu class lak kali ni..haha..:D


10 comments:

Miss Tira said...

Wah, happeningnya semua. Best gak g picnic sesekali.. Kasut gadis yang memandu kereta tu sangat cool ^^

Jom singgah blog Tira :)

JaZMin said...

besstttnnyaaaa!!!kat mane ni kak??

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Ni kalau tak hilang tension di kepala tak tahu laa nak kabo kan camner. Ahahaha.

..Aku Sendiri.. said...

miss tira; thanks sbb puji kasut saya. hehehe. :D

min; kat putraja la kamu. yg tmn 1st tuh nama dia wetland, then kat alamanda pastu taman botani kalau tak silap. hehe. :D

bubu; ceh. p upload p saya lompat buat apa. buruk~~!!

LainaSofia said...

ye laaaa , mana nak ajak kami dah . T_T . apa apa pun , best tengok gambar gambar kamuuu :D

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

miss tira:
tira..huhu..jgn dipuji bdk yg drive tu..tira kate kasut cntik kan..tp budak tu prasan se nye..hihihi..kembang setaman die skrg..:P

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

min:
best..tp next time klo bley nak p ramai2 plak..tntu lg best..sume tu kt PJ jek min..:D

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

-bro ery-
hahahha...klo xilang tension main guling2 plak la..hahhaha...tp mmg skejap jek tension tu ilang..hahah

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

eka:
buruk ke?mne ade..slagi bubu yg upload tntu la xburuk..haha

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

laina:
alahai adik manis..jgn la majok..next sem kite wat lg happening pnye..tp kne plan la..n kli ni klo nak buat kite sume pg stu class..cmne ok x??time tu xde sorg ley ngelak k..:P

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers