20 February 2011

.::Madu Songsang::.

berkahwin atas dasar suka sama suka..tapi bertahan hanya seketika...
setiap manusia yang berkahwin dan bertemu jodoh..
sentiasa mengharap jodoh yang dikurniakan kepada diri akan berkekalan sehingga akhir hayat...
tp bukan ntok story petang ni..:P
ok petang ni cik ct nak story psal news yg cik ct bace pg td kt metro..
(klik link metro klo nk bace news k..)
story ttg madu songsang...mula2 aq pk ape yg dimaksudkan dgn madu songsang..
tapi bila da start bace story tu..MasyaAllah..Subhanallah..
madu songsang tu rupanya ttg si suami "berkahwin" dua..
si isteri mendapat madu..tapi bukan madu yg betul2 madu la..
madu tu hanya rekaan selama 18bulan yg dibuat oleh si suami..
madu tu merupakan org yg mnyerupai "seorang wanita"..
senang crita "llk yg bertransform menjadi wanita"..


Astagfirullah..dunia makin menjadi2...perkara2 cmni sepatot nye xperlu terjadi..
tapi ni la petanda akhir zaman..bila dok pk2 semula..takut nye bila da tibe akhir zaman..
haish...sbb aq sedar..amalan aq xckup lg ni..kne kumpul lg byk ni..hihihi..
pape pon kecian kat si isteri..ditipu oleh si suami..
kononnya die berkahwin 2..tapi hakikatnya..
si isteri diminta menjamin si suami yang ditangkap berkhalwat..
bukan dengan wanita..tapi dengan "klon wanita"..
alasan yg sangat xpatot diberi kepada si isteri adalah..
si "klon wanita" mampu memuaskan si suami..walhal si isteri yg sememangnya wanita..tidak mampu memuaskan si suami..
betapa kecewa nye si isteri..hancur luluh hati isteri..
so giller si suami tu..padahal da lame belayar bahtera dengan si isteri n dikurniakan 2org anak..
tapi dek kerana nafsu yg giller..sanggup die buat si isteri cmtu..
meletakkan kesalahan pada si isteri pdhal si suami yang silap langkah..
dunia2...macam2 hal kan sekarang ni..


jika aq sudah bersuami akn ku pastikan suami ku tdk seperti itu..
ish choiiiiii.....euwwww..xmo aq ngaku die suami klo suami aq xserupa suami..
itu ke contoh ketua keluarga??seharusnya tidak..


2 comments:

cancerGreen said...

dunia dah akhir zaman =.=
takot kann?:(

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

betul tu kamu..takut la..mcm2 da muncul skrg ni..

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers