20 February 2011

.::Tag From Cik Nana::.

malam yang indah..langit yang sgt2 cantik dengan hiasan bintang2 yang berkerdipan..
kegiatanku di dalam rumah hanyalah melayari n berjalan2 ke blog2 yg aq follow..
so dalam aq membaca stu blog dak kolj aq ni..
xtersangka blog aq tersenarai n di tag untuk membuat tag ni..huhu..
pape pon trima kasih ye cik nana yg sgt2 comel..


ni la cik nana tu..hah comel kan die..pinjam pic ye cik nana..^_^
ok la straight to the tag..

1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu tuu.
♥ Siti Nor Aisyah Binti Md.Yusoff Bin Ihsan..
smpai atuk jek ye..moyang??xingat la name nye..hihi..

2. Kamu suka warna pink tak?
♥ pink??hurm..ikot mood..haha..kdg2 klo pink tu cantik sy suka..klo xcntik sy xsuka..boley ke gtu??hihihi..pape pon sy suka sume warna..:D


3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi taggie ni apa kamu nak cakap dengan dia?
♥ hye kamu!kamu taw x yg kamu ni cantik..suka sgt tgk kamu berfesyen..:)

4. Siapa paling comel? MaherZain atau kamu?
♥ yang ni..tentu la sy..hahah..xmo cakap maher zain..die xcomel..hensem jek..:P

5. Mana lagi sedap, kek atau aiskrim ?
♥ dua2 pon sedap sgt2..i like..:P

6. Bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? ( Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)
♥ 26 February 1990..sy mmg xpnh tgur..sy rase..tp slalu memerhati blog2 or fb2 kengkawan..that y sy taw bsday die..thn plak??anggapan die muda sthn dr sy..hihi..:P

7. Ain Maisarah, siapakah dia ?
♥ hurm..spe ye??xknl pon..:P

8. Ceritakan sejarah kamu membuat blog. Ikutlah sampai perenggan pun.
♥ sejarah buat blog ye??rse nye buat blog ni adelah ntok dijadikan tempat luahan perasaan..tempat suka suki..n tempat ntok melepaskan segala keluhan smada puas ati or x..haha..mula2 blog ni tercipta kerana tgk membe2 yg lain buat blog..so join la skali buat blog ni..:D

9. Apabila hari jadi kamu, kamu nak saya ( pemberi taggie ini ) beri apa kat kamu ?
♥ sy xminx banyak..kalau kamu taw kamu wish pon da cukup..:D

10. Taggie ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ya!

17 comments:

cancerGreen said...

hehe..thanks!kalo rajin t saya buat:D

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

buat gak..kamu kate xde kje kat umah..sy da bg homework tu..hahha

..Aku Sendiri.. said...

kalau ada masa saya buat. haha.
tp lama jgk xjawab tag. mcm best jek! :D

nabilah_2908 said...

mesti senyum2 si pemberi tag ni baca... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUBUR JAGUNG

Miss Tira said...

waaa, Tira ada.. Ish2, dah tag senyap-senyap je ea. Hehehe :)

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Ni bagus ni. Disaat-saat takde idea nak buat paper ni boleh juga wat soalan tak masuk SPM ni.. :)

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

eka:
xde2..bubu taw kamu ade jek mase..haha..wajib buat,...:P

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

nabilah_2908:
huhuhu...thankz 4 visit this blog..P
t sy jejalan gak ye kt blog kamu..:)

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

miss tira:
so sory dear..hihihi..line broadband slow 2 hari ni..sush nak inform kat kamu..so buat la ye..:)

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

bro ery:
hahha..so jgn lupa ye menjawab soalan SPM ni..msti A k..haha

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal!(^_^)

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

noremy:
hye dear..thankz by follow my blog..salam perkenalan jgk..hihi..sy akan follow semula k..:D

Nurul Liyana said...

hahaha , tq kak . ada pic saya tu . hehe . and bagus la kak , tekaan tahun tu betul . :)

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

nurul liyana:
hihi..welcome..haruslah ade pic kamu..penyeri tag tu..hihihi...betul ye..:D

Nurul Liyana said...

penyeri ? haha , mrepek la kak .
yup yup , betul :)

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

hahah...ler betul..harai org yg memberi tag..hihihi

kupu-kupu_cinta said...

eyh x thu lak kena tag... bru pasan ari ni... why dont u inform me my dear. hahah sbb malware kt blog i ea.. btw thanks.. n noma akan wat nnt. insyaaALLAH

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers