27 March 2011

.::Mimpi Ku::.

assalammualaikum..hye bloggy..
lame rasanya aq xberhuha-huha kat blog ni..since awl bulan kot..
huhu..xde mase..n kepala nga semak memikirkan final project..
even belum start buat..tapi aq da kne buat proposal ntok final project ni..
so as usual, i do not like to write in English..
because, my english word is so poor n berterabur..haha..
madam yg bace ayt aq pon naik pening..nak wat cmne..
aq ni mmg kureng dlm mmbuat karangan bahasa english ni..aish..
pape pon...dalam 3 minggu ni mmg ade sdikit stress dlm mmbuat proposal ntok project yg akan aq buat ni..
mananye  x stress..kelas banyak trkendala..byk yg lopong2..
xbest woo...nak jmp mdm tnye cmne nak buat proposal pon kdg2 sush..
tapi sekarang aq just tawakal..sebab semalam baru anta proposal tu..
mmg xyakin sgt ngn proposal sendiri..
bpe mlm xtdo semata2 nak siap kan proposal tu..
so after da anta semalam arini dpt toup tdo..
best nye..lama tdo td..smpai kan mlm td aq tdo trmimpi yang wat aq menangis..
sedar2 jek aq merengek n air mata keluar..
nak taw x ape??aq mimpi..........
-
-
-
-
-
aq mimpi yang aq kehilangan mak aq..
maunye aq xngis..da nak dekat sebulan jgk la xpat jmp mak, abh n adik..
semalam aq mimpi kan mereka..
paling tragis aq mimpi mak da xde..
sedih giller...da bgun dr mimpi aq smbg mngis skali lg..
aq dok n pikir berulang2..td hanya mimpi jek kan..
nasib baik hanya mimpi..
YA ALLAH..aq memohon pada-MU..
panjangkan lah usia kedua ibu bapa ku..
serta adik ku..
kerana tanpa mereka tiada lah aq tempat mendapat kasih..
tempat untuk ku mengadu..tempat untuk ku membalas kembali jasa mereka selama ini..


4 comments:

Miss Tira said...

Mimpi itu mainan tidur. Seeloknya selalu laa berdoa untuk kesejahteraan kedua ibu bapa kita. Best of luck untuk proposal tu ye.

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

miss tira:
betul2..mainan tidur..kdg2 mnakotkan..mngerikan..insyaAllah..tq dear..:)

normaswida binti ismail said...

betul2..
mmg menakotkan..
hehe...

mmg x leh masuk akal la..
dah la lama x jmpa family..
sekali leh lak mimpi cam 2..
ishk2..
sungguh menakutkan.....

huhu...
all the best to ur final project..
be the best among the best ok..
proposal2 gak..
tido kena jga..
ok..
hehe
:D

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

normaswida:
huhu..mngerikan kan..mmg xmo la..se mimpi tu cm betul2..tu yg xtahan..:P
btw wish u the best jgk ngn project kamu..sama2 la kite memerah otak memikirkan project masing2..haha

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers