28 March 2011

.::Tag from Miss Tira::.

assalammualaikum..salam hari isnin..
hari yang indah untuk memulakan class 4 this week..
hope this week became more better than last week ok..
actually aq telah di tag oleh seorang blogger..
iaitu Miss Tira..tapi atas sebab musabab yang xdapat dielakkan..
tag yang da lama die bg aq trpaksa tunda..so sorry ye miss tira..
now time ntok buat tag ni..
soklan2 nya adalah seperti berikut...
-
-
-
-
-


1) Adakah anda rasa anda HOT?
hot???hurm xpon..bease2 jek ni..segar xpanas..best cuaca cmni..hahha

2) Upload gambar Wallpaper/Pic anda guna sekarang.

3) Cerita pasal gambar.
gambar ni diambil time reunion raya tahun lepas wif my kesayangan2 di kolj..
n gmbr ni juga proof ntok aq ingt smpai bila2 kejadian yang berlaku pada hari pic ni diambil..huhu

4) Bila kali terakhir makan ayam?
2hari lalu kat kedai makan shahirah..hihi

5) Lagu terakhir yang anda dengar?
cinta kristal by awie dlm HKLBR..:D

6) Apa anda buat semasa menyelesaikan tag ini?
sedang berbaring diatas katil..sambil memikirkan ttg final project..


7) Selain nama sendiri, anda dipanggil apa?
kakak
bubu
atak
n wat masa ni tringt ttg 3 nama ni jek..hihi



9) Siapakah no 1 anda (merujuk soalan no 8).
my mama merangkap kawan kat kolj merangkap kawan di PLKN merangkak kesayangan aq..haha

10) Katakan sesuatu dengan no 5 (merujuk soalan no 8).
jangan pernah lupakan daku!!
hahahah

11) Orang no 3 berhubung dengan siapa(merujuk soalan no 8) ?
soklan ni xbpe nak paham walaupun dalam bahasa melayu..haha

12) Bagaimana pula no 4 (merujuk soalan no 8)?
kalau naik kreta ngn die..pastikan kaki masing2 menekan brek..berdoa byk2..hahah..:P

13) Pesanan buat no 6 (merujuk soalan no 8).
tag ni suka2..klo free n xde kje meh la buat..hihi

14) Kata-kata cinta buat no 2 (merujuk soalan no 8).
hey budak!!sy syg kamu..thankz taw be my good frenz kat cni..:D

15) Adakah no 7 dengan no 8 mempunyai persamaan (merujuk soalan no 8)?
yup..mereka adalah student..hihi

16) Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag no 1(merujuk soalan no 8).
surely she is girl.
beautiful
friendly
sweet
good friend
wah..kalau dipuji pasti akn kembang montot mama ni..haha

17) Persamaan antara kambing dan lembu?
haiwan yang berkaki 4.

18) Perasaan bila menjawab tag ini?
lain kali bg la byk2 lg tag ni..hahah

19) Gay or Les?
xmo pilih 2 2..sbb i am normal person..:D


so...sadakallahulazim...:)

6 comments:

Miss Tira said...

Lama dah tag ni. Tira pun tak kecohkan sangat sebab tak nak susahkan orang ramai. Anyway thanxz sebab sudi buat. :)

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

miss tira:
mmg da lama..btw so sorry k..so late tu publish this tag..hihi..

..Aku Sendiri.. said...

kalau sempat saya buat yea bubu. hehe. :P

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

kne buat..arahan..hahah..:P

cancerGreen said...

tak nak!!! wekkk:P

♪♬ Siti Nor Aisyah ♬♪ said...

atik:
kne buat..

Usia Ku

Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers
Daisypath Friendship tickers